Čtyřmi góly porážíme Zličín!

Poslední domácí utkání jsme zvládli! Zatím jeden z našich nejlepších podzimních výkonů.


Od první minuty jsme byli lepším týmem ač soupeř ze Zličína vedený naším bývalým hráčem Honzou Roubíčkem se snažil hrát aktivně. Gólově jsme se prosadili před přestávkou, nejprve si na roh Replyuka naskočil Eric Adjei a hlavou nás poslal do vedení. O dvě minuty později založil krásnou akci Bihun, který výborně zatáhl míč a odcentroval před branku, kde si míč našel Hodžić a hlavou navýšil před přestávkou skóre na 2:0.

Po přestávce chvíli hosté zlobili vysokým napadáním, ovšem po pár minutách Maivald našel na zadní tyči volného Branu a ten zvýšil na 3:0. Dále jsme si vytvářeli příležitosti, v 76. minutě výborným napadáním donutil Horčík obranu Zličína k chybě, díky které se dostal k míči Hodžić, ale obránce hostí ho v posledním okamžiku zfauloval, a tak byl nařízený pokutový kop. Míč si postavil Alex Popok a bezpečně proměnil.

V posledních deseti minutách jsme výrazně prostřídali a nesehranost měla za následek dvě nabídnuté příležitosti soupeři, který zkorigoval na konečných 4:2.

TJ AVIA Čakovice – FC Zličín „B“   4:2 (2:0)

⚽ 40. Adjei, 43. Hodžić, 52. Brana, 77. Popok (z pen.) – 85. Hodač, 88. Bous

👥 Kovach – Bihun (81. Valíček), Pálenkáš, Kraus, Popok (81. Kuéteguim) – Brana, Adjei, Franc, Replyuk (70. Horčík) – Maivald (65. Smajlović), Hodžić (81. Klíč)